[pic=5_1271616906.jpg][pic=5_1271616860.jpg][pic=5_1271616826.jpg][pic=5_1271616793.jpg][pic=5_1271616761.jpg][pic=5_1271616729.jpg][pic=5_1271616698.jpg][pic=5_1271616669.jpg][pic=5_1271616641.jpg][pic=5_1271616607.jpg]KFC Herenthout is de oververdiende kampioen in vierde provinciale C. De Stoeters wonnen zelf met 7-1 van Emblem. De buren uit Wiekevorst deden de rest met verwachte winst tegen Exc. Kessel. Exc. Kessel kwam in Wiekevorst al na 2' op voorsprong. Maar Wiekevorst maakte al na 4' gelijk. KFC Herenthout en Wiekevorst hielden mekaar via gsm op de hoogte van de standen op beide velden. KFC Herenthout kreeg in de eerste helft heel wat kansen maar verzuimde ze af te maken. Tim Wagemans werd wel tweemaal een strafschop onthouden. Na protest bij de 2e fout kreeg hij de gele kaart. In de 32' opende Niels Lebon de score toen hij een prachtige solo door de bezoekende verdediging afrondde. Twee minuten later stond het al 2-0. Topschutter Luyten scoorden op pass van Nicolay zijn 24e van het seizoen. Nog voor de rust deed hij er op pass van Dareshoeri nog een doelpunt bij: 3-0. Emblem verraste de thuisploeg in de 46' met een tegendoelpunt en eerredder via Hans Van Heuverzwyn. Daarna nam de thuisploeg het initiatief over met een derde doelpunt van Luyten die zijn schot via de paal zag binnengaan (4-1). Nicolay rondde nog een solo af: 5-1. De thuisploeg kon nog meer scoren, kregen tal van kansen maar trok steeds de kaart van het jonge toptalent Yarne Van Saet. Die lukte uit heel wat kansen toch een doelpunt (6-1) en zag een tweede schot via een bezoekende verdediger toch de 7-1 binnen vallen. Toen al had Wiekevorst er 3-1 van gemaakt en kon het kampioenenfeest beginnen.